[*sfeerbeeld*]

Elektriciteit opwekken met uw eigen zonnepanelen is geweldig! 

Op het moment dat u uw zonnepanelen in gebruik gaat nemen geeft dat een geweldig gevoel. U bent baas over uw eigen elektriciteitsvoorziening, u wordt 10 tegen 1,  energiebewuster en minder afhankelijk van de grote energie maatschappijen met uw eigen zonnepanelen op uw dak!

Zonnepanelen zijn een zeer goede investering. Zonnepanelen zijn een directe manier om op uw energie rekening te besparen. Zelfs zonder subsidies is het al aantrekkelijk om te investeren in uw eigen zonne-centrale. Het is vandaag al mogelijk om uw elektriciteitsprijs voor de komende 25 jaar geheel of gedeeltelijk vast te zetten.

Een zonnepanelen hebben nauwelijks onderhoud nodig, maken geen geluid en stinken niet. Zonnepanelen zijn de meest democratische manier van energie opwekken; de zon is van ons allemaal!

Maar om met zonnepanelen elektriciteit  op uw dak, schuur of tuinhuis te kunnen opwekken moet u naast goede zonnepanelen ook een montagesysteem, een omvormer, kabels en aansluitingen, een geschikte meter en een vakkundige installateur selecteren.

Er dan blijkt er veel keus te zijn en kan het zelf zoeken wat het beste systeem is en welke onderdelen daar het beste bij passen een hele klus zijn.

EnjoyEnergy biedt u.

  • Een persoonlijk gesprek en een eerlijk antwoord op al uw vragen over zonne-energie.
  • Persoonlijke planning en productselectie voor uw situatie.
  • Berekening van een reële  terugverdientijd.
  • Vakkundige installatie van alle onderdelen
  • Service na installatie voor vragen of problemen