[*sfeerbeeld*]

Om verschillende redenen kunt u energie gaan besparen. Want minder energie gebruiken heeft talrijke voordelen. U kunt er veel geld mee besparen en tegelijkertijd het milieu een handje helpen. Het boeiende van energiebesparing is dat het vanuit verschillende gezichtspunten en op allerlei mogelijke manieren kan worden gerealiseerd.

Dikwijls biedt ook een woning veel mogelijkheden om energie te besparen. Deze mogelijkheden kunnen variëren van kleine tor grote aanpassingen in gebruik en gedrag. Van bewuster omgaan met verlichting, tot aan omvangrijke energiebesparende maatregelen zoals isolatiemaatregelen, hoogrendement dubbelglas, zonnecellen en/of zonneboiler, HRe ketels en vloerverwarming.

Enjoy Energy legt uw woning uitgebreid tegen de lat van huidige normen voor energieverbruik, isolatie en ventilatie. Hiervoor bekijkt Enjoy Energy eerst, in samenspraak met u, nauwgezet naar de huidige energie en isolatie kwaliteiten van uw woning. Na de grondige analyse van uw woning worden alle zinvolle energiebesparende mogelijkheden aan u gepresenteerd in het “EnergieAdvies op Maat" rapport. Waarin uitvoerig wordt aangegeven met welke energiebesparende maartregelen u, in uw situatie, de meeste energie zou kunnen besparen en wat de voorgestelde maatregelen u financieel kunnen gaan kosten en opleveren.